Sportiva Webshop

We bieden de mogelijkheid om via de website van Sportiva Langemark enkele volleybal gerelateerde sportartikelen aan te kopen. Zaken als lange en korte sportkousen, kniebeschermers en meer kunnen aan een interessante prijs aangekocht worden. De clubkas krijgt er op deze wijze ook nog een bron van inkomsten bij. 
Dit is geheel vrijblijvend, de verkochte zaken maken geen deel uit van de vaste uitrusting. Iedereen kiest zelf welke schoenen, kousen of kniebeschermers men draagt.

De webshop is bereikbaar via de link http://www.sportivalangemark.be/shop/.

Online aankopen via Trooper

Trooper is een digitaal platform waarmee consumenten geld inzamelen voor hun favoriete vereniging door online te shoppen. Als je via Trooper iets koopt, duidt je een vereniging aan en geeft de fabrikant bij wie je iets koopt een deel van de prijs aan de vereniging. Gemiddeld 5 procent van het aankoopbedrag gaat naar de vereniging.

Huh? Gratis mijn vereninging steunen? Hoe kan dat?
Wel dat kan via de Trooperpagina van jouw vereniging. Voor je jouw bankkaart bovenhaalt, is het belangrijk om te weten hoe Trooper precies in elkaar zit.
Elke vereniging heeft een unieke Trooperpagina. Op deze pagina staan links naar webshops. (Booking.com, Collect & Go, CoolBlue, CheapTickets, Decathlon, ZEB, Brantano, ….)
Als je via die links op de Trooperpagina van jouw vereniging naar de webshop surft, weet de shop welke vereniging jij wil steunen. De link doet het werk, en jij kan gewoon shoppen zoals je normaal shopt, zonder €1 extra uit te geven.
Van elke aankoop die jij doet, gaat er een percentje naar jouw vereniging. Iedereen blij en super gemakkelijk.

Surf naar http://www.trooper.be/sportiva en ontdek de verschillende webshops.